50 JAAR ERVARING IN MELDKAMERDIENSTVERLENING

Over ons

Direct aanmelden Direct aanmelden

Meer dan 600.000 klanten wereldwijd

 

Met eigen alarmcentrales en + 600.000 klanten wereldwijd, waaronder de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen, particulieren en VIP klanten is SMC alarmcentrale één van de marktleiders op het gebied van diverse meldkamerdiensten.

Samen met een vast team van centralisten staan wij 24/7 voor jou klaar!

Onze historie

SMC is in België actief sinds 1973 en biedt de zekerheid van een professionele service, die streng voldoet aan de geldende normen.
De kwaliteit van onze diensten wordt gewaarborgd door onze ISO9001 certificatie.

Op onze meldkamer zijn, verspreid over het volledige Belgische grondgebied, meerdere duizenden beveiligingssystemen aangesloten. We hebben de nieuwste technologieën wanneer het aankomt op alarm, alarmtechnieken en de beeld- en geluidtransmissie.

24-7-staan-onze-centralisten-voor-jou-klaar
24-7-staan-onze-centralisten-voor-jou-klaar

Wij staan 24/7 voor jou klaar

De dienstverlening van SMC gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar door en varieert van het afhandelen van inbraak- en brandalarmen, camerabewaking, teleservice en alarmopvolging tot het aansturen van klimaatinstallaties. Vanuit onze meldkamer in Brussel staan onze centralisten voor jou klaar.

Certificaten

INCERT-certificaat-smc-alarmcentrale-Belgie
INCERT-certificaat-smc-alarmcentrale-Belgie

INCERT certificaat | TB-0004

INCERT is sinds 2002 het kwaliteitslabel bij uitstek voor diefstalbeveiliging van gebouwen en voertuigen in België. Om jouw bedrijf of woning te beschermen tegen diefstal of inbraak, moet je op een betrouwbare beveiligingsketen kunnen rekenen. SMC alarmcentrale is INCERT gecertificeerd en biedt u deze zekerheid, volgens de geldende normen.

ISO9001-certificaat-smc-alarmcentrale-Belgie
ISO9001-certificaat-smc-alarmcentrale-Belgie

ISO9001 certificaat

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat toont SMC haar klanten en prospects dat processen voldoen aan internationale normen en dat veel waarde aan continue verbetering wordt gehecht.

 

Over
SMC alarmcentrale

  • 50 jaar meldkamerervaring in België
  • Meldkamer in Brussel
  • Vestigingen wereldwijd
  • Wereldwijd meer dan 600.000 klanten
  • Onderdeel van de APi Group

 

Partnerschap

 
Als installateur ben je bij SMC aan het goede adres. Wij ontzorgen niet alleen jouw klanten maar ook jou en je technici. Of het nu om een enkele alarmcentraleaansluiting gaat of om duizenden, wij bieden interessante aansluitcondities en financiële voorwaarden.

Onze Customer Care team staat jou en jouw technische medewerkers bij om eenvoudig en snel aansluitingen te realiseren. Je krijgt:

  • Toegang tot onze portal, waarin je aansluitingen kan activeren, systemen in test kan zetten en gegevens kan analyseren.
  • Technische ondersteuning.
  • Toegang tot producten waarmee je aansluitingen kan migreren naar IP en/of 4G.
  • Financieel gunstige voorwaarden.

 

 

Partnerschap-als-installateur-met-SMC

Meer informatie over
onze diensten?

Meer informatie over
onze diensten?