SNEL VIRTUEEL TER PLAATSE

Videodiensten

Direct aanmelden Direct aanmelden

Onze videodiensten

Alarmverificatie

Bij een alarm kunnen onze centralisten binnen enkele ogenblikken virtueel bij jou op locatie aanwezig zijn. Via de aanwezige camera’s bekijkt de centralist de situatie en bepaalt of inzet van politie, brandweer of bewaker nodig is. Politie en brandweer behandelen een geverifieerd alarm met voorrang.

Begeleid openen en sluiten

Onze centralist begeleid je als je jouw pand gaat betreden of verlaten. Deze houdt via de bij jouw aanwezige camera’s de situatie en omgeving in de gaten. Dreigt er een onveilige situatie, dan waarschuwt de centralist je direct en ook eventuele hulpdiensten. Desgewenst kan onze centralist vanaf afstand extra acties uitvoeren zoals het openen van deuren of het alarm en verlichting in- en uitschakelen.

Daarom kiezen voor onze videodiensten

  • Visuele controle en verificatie
  • Direct actie bij calamiteiten
  • Adequaat en kostenbesparend
  • 24/7/365 beschikbaar

Pre overval

Als jij de situatie niet vertrouwt, kun je een beroep doen op onze centralisten, deze kijken direct met je mee. Bij een echt dreigende situatie sturen we direct hulp ter plaatse. Op verzoek van de politie zetten we de camerabeelden direct naar hun door zodat ze de situatie goed kunnen inschatten, een signalement hebben en gepaste actie kunnen nemen.

Videosurveillance

Met onze Virtuele Videosurveillance dienst maakt onze centralist op afgesproken tijdstippen een virtuele ronde over de locatie en/of in je pand om te zien of alles oké is. Bij een verdachte situatie of afwijking schakelt de centralist direct een bewaker of hulpdiensten in.

Live View

Live View is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de politie. Met Live View kan de politie rechtstreeks met de particuliere alarmcentrale meekijken met camerabeelden tijdens een incident, zoals een inbraak of overval. En daardoor heel gericht actie ondernemen.

VideoCheck

Met onze dienst VideoCheck controleren we periodiek de werking van je camerasysteem. Staan de camera’s nog in de goede positie, zijn de beelden scherp genoeg, blokkeert een object het beeld en neemt de recorder nog op? Met VideoCheck signaleren we het als er iets niet klopt en nemen we direct actie.

Meer weten over
onze videodiensten?

Meer weten over
onze videodiensten?