BEVEILIG JEZELF

Persoonsalarmering

Direct aanmelden Direct aanmelden

Je persoonlijk veilig voelen wil iedereen! Maar wat als je je bedreigd voelt of je alleen bent en onwel raakt? Heb je er weleens over nagedacht hoe je in zo’n situatie snel en efficiënt hulp kunt inschakelen? Word je niet lekker of kom je in een bedreigende situatie terecht of werk/ verblijf je regelmatig alleen in risico gebieden, dan is het vaak lastig om snel hulp in te schakelen. Met slechts een druk op de knop sla je alarm en op basis van jouw GPS-locatie ben je eenvoudig te lokaliseren, waar je ook bent!

Persoonsalarmering

Als persoonsalarmeringssysteem bieden wij diverse mogelijkheden afhankelijk van jouw situatie en persoonlijke wensen.

Voor zowel individuen als groepen mensen hebben wij, voor iedere situatie of specifiek vraagstuk altijd een passende oplossing!

Zowel hardware- als softwarematige oplossingen zijn inzetbaar om u als persoon altijd het gevoel van veiligheid te bieden, ongeacht de situatie en de garantie dat hulp altijd een slechts een druk op de knop betreft.

My SOS alarmknop

Zowel onze hardware als software matige oplossingen bieden vrijwel altijd adequate positie bepaling alsmede een spreek/ luister verbinding. Onze hardware matige oplossingen zijn altijd uitgerust met een high security roaming simkaart, waarmee je zowel in België als in het buitenland optimaal bereik hebt.

Alle vairanten zijn eenvoudig te bedienen waarmee je op zéér eenvoudige wijze altijd snel assistentie van onze alarmcentrale inschakelt. De centralist ziet op basis van de GPS-positie direct waar je bent en bouwt een spreek-luisterverbinding op. We luisteren via de gekozen oplossing met je mee en overleggen eventueel met je wat je hulpvraag is. Hierdoor kunnen we heel gericht de juiste hulp of hulpdiensten naar je toe sturen.

Afhankelijk van het gewenste scenario wordt voorzien in mandown, live tracking of een  bluetooth koppeling voor indoor locatiebepaling en toegangscontrole functionaliteiten.

Voor iedere situatie als het om jouw persoonlijke veiligheid gaat bied SMC een passende oplossing!

Hulp of advies nodig?
Neem contact op met één
van onze experts.

Hulp of advies nodig?
Neem contact op met één
van onze experts.